Vill du jobba hos oss?

2019-04-09

Nu söker vi fler medarbetare till vårt team i Vimmerby, du som är på väg in i branschen eller dig med tidigare relevant arbetslivserfarenhet!

ELKONSULT

LH Ingenjörsbyrå AB erbjuder kvalificerade elkonsulttjänster till företag, kommuner och landsting. Våra tjänster är starkt efterfrågade och vi ser en stadigt ökande trend!

Nu söker vi fler medarbetare till vårt team, du som är på väg in i branschen eller dig med tidigare relevant arbetslivserfarenhet. Hos oss får du möjlighet att växa in i din roll och utvecklingsmöjligheterna är goda.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att projektera el/tele-installationer i moderna CAD-system tillsammans med erfarna branschkollegor. Du deltar dessutom i olika utredningsprojekt och är inte rädd för att lämna skrivbordet och arbeta på fältet. På sikt handlägger du själv egna projekt och har stor möjlighet att styra din arbetsdag. Du är med från början och får även se byggnaderna växa fram. Vi sitter i nybyggda fräscha lokaler i centrala Vimmerby och erbjuder en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Elutbildning eller tidigare erfarenhet från branschen är en förutsättning för att lyckas, du behöver också ha körkort för personbil och behärska svenska språket i tal och skrift. Vi är redo! Är du?

Anställning heltid med placering i Vimmerby, rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Frågor om tjänsten och ansökan skickas till Peter Hagström, PH@LHAB.SE tel: 010 / 480 83 11. Varmt välkommen!

 

 

I samband med att du skickar in din ansökan så godkänner du LH Ingenjörsbyrås integritetspolicy och samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter.

LH Ingenjörsbyrå AB
 • Postadress

   

  LH Ingenjörsbyrå AB

  Rönnbärsgatan 4

  598 37 Vimmerby

 • Vimmerby

   

  Huvudkontor

  Sevedegatan 11

  598 37 Vimmerby

 • Linköping

   

  Hertig Karlsgatan 2

  582 21 Linköping

 • Växjö

   

  Videum Science Park

  Framtidsvägen

  351 96 Växjö

 •  

   

   

  Tel: 010 - 480 83 00

  E-post: info@lhab.se