Vill du jobba hos oss?

2019-05-21

Nu söker vi fler medarbetare till vårt team i Vimmerby och Linköping, vi söker dig som är på väg in i branschen eller har tidigare arbetslivserfarenhet!

ELKONSULT

LH Ingenjörsbyrå AB etablerades 1987 och erbjuder kvalificerade elkonsulttjänster till företag, kommuner och landsting och våra tjänster är mycket efterfrågade bland nya och gamla kunder! Vi söker nya kollegor till flera tjänster och du som söker är på väg in i branschen eller har arbetat några år som konstruktör. Hos oss får du möjlighet att växa i rollen och utvecklingsmöjligheterna är goda!

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att projektera el/tele-installationer i moderna CAD-system tillsammans med erfarna branschkollegor. Du deltar dessutom i olika utredningsprojekt och är inte rädd för att lämna skrivbordet och arbeta på fältet. Du tar stort ansvar i dina projekt och kan själv påverka din arbetsdag. I uppdragen är du med från början och får även se byggnaderna växa fram. Vi sitter i fräscha centrala lokaler i såväl Vimmerby som Linköping med goda kommunikationer.

Elutbildning eller tidigare erfarenhet från branschen är en förutsättning för att lyckas, du behöver också ha körkort för personbil och behärska svenska språket i tal och skrift. Vi är redo! Är du?

Anställning heltid med placering i Vimmerby eller Linköping.

Frågor om tjänsten och ansökan skickas till Peter Hagström, PH@LHAB.SE tel: 010 / 480 83 11. Varmt välkommen!

 

 

I samband med att du skickar in din ansökan så godkänner du LH Ingenjörsbyrås integritetspolicy och samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter.

LH Ingenjörsbyrå AB
 • Postadress

   

  LH Ingenjörsbyrå AB

  Rönnbärsgatan 4

  598 37 Vimmerby

 • Vimmerby

   

  Huvudkontor

  Sevedegatan 11

  598 37 Vimmerby

 • Linköping

   

  Hertig Karlsgatan 2

  582 21 Linköping

 • Växjö

   

  Videum Science Park

  Framtidsvägen

  351 96 Växjö

 •  

   

   

  Tel: 010 - 480 83 00

  E-post: info@lhab.se