Utbildning

Kontinuerlig kompetensutveckling är en nödvändighet för att få säkra elanläggningar. Påståendet är lika sant oavsett om du är anläggningsinnehavare eller installatör. Behovet av utbildning har ökat på senare år, inte minst på grund av att regelverket har uppdaterats med tätare intervall än tidigare.

Vi samarbetar med Elnätet.se som erbjuder kurser i elsäkerhetsfrågor och entreprenadjuridik. Information om aktuella kurser där vi har engagemang som lärare hittar du på www.elnatet.se. Har du frågor angående dessa kurser eller önskemål om ett eget utbildningskoncept, kontakta Elnätet på info@elnatet.se eller ring oss för mer information!

Lärare i utbildningslokal

Aktuella utbildningar

För att minska smittspridningen av Coranaviruset har vi valt att ställa in alla Elnätets platsförlagda kurser tills vidare. Vi kommer att erbjuda nya tillfällen när situationen tillåter. Om ni har något brådskande behov så kan vi erbjuda privatlektioner på distans. Ring oss så hjälper vi dig!

Läs mer och anmäl dig hos vår samarbetspartner

 

 

Kontakta oss om du behöver rådgivning kring kompetensförsörjning eller kartläggning av era behov. Vi kan också erbjuda konsultation kring kontrollansvar och elsäkerhetsorganisationer såsom delegeringar, instruktioner och elsäkerhetsplanering.

LH Ingenjörsbyrå AB
 • Postadress

   

  LH Ingenjörsbyrå AB

  Rönnbärsgatan 4

  598 37 Vimmerby

 • Vimmerby

   

  Huvudkontor

  Sevedegatan 11

  598 37 Vimmerby

 • Linköping

   

  Hertig Karlsgatan 2

  582 21 Linköping

 • Växjö

   

  Videum Science Park

  Framtidsvägen

  351 96 Växjö

 •  

   

   

  Tel: 010 - 480 83 00

  E-post: info@lhab.se